23 februari 2018

Heja Norge


En författare som placerat sig på New York Times “bästsäljar” lista  och som beskriver sig själv som en erfaren journalist  i Seattle, blev väldigt upprörd när hon tyckte sig se en Confederate-flagga på ett närliggande hus.

Rebecca Morris, “såg något och sade något”. Hon skickade ett nyhetstips till Seattle Times:

"Hej. Plötsligt finns det en federal flagga framför ett hus i mitt Greenwood-grannskap.  Det är i nordöstra hörnet av 92nd och Palatine, bara ett kvarter väster om 92nd och Greenwood Ave N. 
Jag skulle gärna vilja veta vad det betyder ... men naturligtvis vill jag inte knacka på dörren. Kanske andra i området också har hissat flaggan? Kanske är det en bra historia? Tack."

Visade sig att det inte var en Confederate flagga.  Darold Norman Stangeland, ägaren till huset i fråga, sade:

 "Det är en norsk flagg. Det har suttit uppe sedan början av OS.  Jag är en stolt norsk-amerikan. Mina föräldrar emigrerade hit i mitten av 1950-talet. "

Så, ingen vit nynazist trots allt, bara patriotiska norrmän.  Men eftersom detta är Vänster-Seattle, kanske fru Morris kunde hålla ett öga på Antifa-flaggor och Che Guevara -t-shirts istället.

3 Kommentarer:

Argus sa...

Det är inte de vassaste knivarna som ligger på vänstra sidan i lådan. Det är för att de är slöa som de ligger där. Hade de varit vassa hade de inte behövt vara ute efter andra människors pengar, de hade haft gott om egna.

Anonym sa...

It's actually a cool and helpful piece of info. I'm glad that you simply shared this useful information with us.
Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

Unknown sa...

It reminds me of the turmoil over the Danish Mohammad caricatures, when some muslims burned a red flag with a white cross. It just happened to be the Swiss flag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.