12 februari 2018

Kalifornien är inte bara en separat stat; det är ett fientligt land


    Kalifornien kommer att blockera transport av olja genom staten från nya oljeplattformar.  Ett drag som syftar till att sabotera Trump-administrationens ansträngning att kraftigt expandera oljeborrning i amerikanska federala vatten.

Vi skulle bli tvungna att gå runt Kalifornien med transporten av olja, vilket är livsnerven i ekonomin, av samma anledning som vi måste gå runt Iran när vi levererar trupper i Afghanistan.
Både Kalifornien och Iran är fiendens länder, från vilka vi inte kan förvänta oss samarbete.

    "Jag är övertygad om att inte en enda droppe från Trumps nya oljeplan någonsin når Kalifornien," sade Gt Newtown, ordförande för State Lands Commission och en democrat kandidat för guvernör,”

Newsom, mest känd för sitt alkoholproblem och utomäktenskapliga affärer när han var borgmästare i San Francisco, kommer sannolikt att bli Kaliforniens nästa guvernör.

Man räknar med att det finns en fjärdedels miljarder fat med olja utanför Kaliforniens kust och om knäppgökarna som driver staten får som de vill, kommer denna värdefulla resurs aldrig att utvinnas.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.