24 februari 2018

Kanske inte så underligt?


En miljon barn under sex år i USA är ordinerade läkemedel mot psykiska problem.  En Miljon!
Det är verkligen skrämmande med tanke på de allvarliga biverkningarna och ineffektiviteten hos ett stort antal av dessa typer av mediciner.

Ser man på landet i sin helhet tar en av sex amerikaner regelbundet någon typ av medicin i denna kategori, och fler och fler barn hamnar nu också i Big Pharmas fälla.   Citizens Commission on Human Rights uppmärksammar detta faktum.

Enligt Natural News är cirka hälften av dessa barn fyra till fem år gamla och 274, 804 av dem är yngre än ett år.
Ni läser helt rätt: Man ger läkemedel mot psykiska problem till småbarn! Antalet ökar för barn mellan två och tre år.
370 778 barn i denna åldersgrupp  anses ha psykiska problem och behöver medicin. Detta är verkligen skrämmande. 

Och det blir bara värre med åren. Data från IMS Health visar att  4.130.340 barn i åldrarna 6-12 tar någon typ av läkemedel som används inom psykiatrin.

Det är lätt att anta att de flesta i denna statistik utgörs av barn som tar ADHD-medicin,  med tanke på hur vanligt det verkar vara nuförtiden, men de står bara för en liten del av antalet.
1 422 av de som är yngre än ett år och drygt 181 000  i åldrarna fyra till fem,  tar ADHD-medicin (Natural News)

Den  största kategorin läkemedel som ges till barn verkar vara “anti-ångest-medicin.”
 Drygt 227.132 av barn yngre än ett år och nästan 248.000 av de som är mellan fyra och fem, ges dessa mediciner. Spädbarn ges preparat som förändrar deras psyke innan de ens är ett år gamla!

När vuxna väljer att medicinera är det deras val , men barn å andra sidan, har ingen möjlighet att förstå en livslång påverkan av ett sådant val, och detta innebär i huvudsak att de tvångsmedicineras.

Biverkningarna av dessa läkemedel är allvarliga och har kopplats till hjärtattacker, psykos, självmordstankar, diabetes, stroke, mani och plötslig död.
Många av masskjutningarna under de senaste åren har utförts av ungdomar som tagit dessa läkemedel, så det är inte bara barnen som riskerar att dö när de tar dessa mediciner - de kan också ta ett helt klassrum eller en biograf med sig.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.