05 februari 2018

När de saknar argument


Jag har ingen aning om var anklagelserna kommer ifrån, om att Trump skulle vara rasist,  men de påminner om mobbning på mellanstadienivå.  Fast när jag tänker närmare på saken är det ju Vänsterns favorit-teknik för att stoppa all diskussion, vad det än gäller,  och eftersom de hatar honom så används det ständigt.

Islam är en “religion” som flera miljoner människor av alla etniciteter och raser låter sig styras av, men när Trump försöker stoppa terrorism säger man att han är en rasistisk nazist.

MS-13-gängen terroriserar invandrarområden både för att hitta offer och nya medlemmar, men om Trump säger det,  är det också ett tecken på att han är rasist. Vänstermedias pratkvarnar säger att MS-13-gängen bara existerar på Fox News. Förmodligen bor dessa TV-rapportörer inte ens i närheten av dessa områden och de har vakter vid sina grindar och dörrar. 

Vi vet alla att det var invandrare som byggde upp detta land, varesig de anlände hit från Europa på 1600-talet,  Ghana 2005 eller 15 000 f.Kr. över en landtunga från Asien, som täckte av stigande vatten när glaciärerna smälte (global uppvärmning).
Vi kom alla någonstans ifrån, inklusive Trumps egen mamma.  Vänstern vägrar emellertid att skilja mellan begreppet att vissa invandrare kommer till USA lagligt och vissa gör det inte.
De använder en mycket underligt resonemang och förhärligar bara de som bröt mot lagen.
De hoppas på fler röster på det sättet.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Je boycott les hors séries de dragon ball super.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.