07 februari 2018

Potus vill veta allt !

Missa inte detta från American Thinker!

Tick, tick, tick ... vi kommer närmare och närmare ögonblicket: ”Vad visste presidenten och när visste han det?" i den största politiska skandalen i amerikansk historia.
Det ser ut som att en sittande president tillät användning av den federala regeringens stora spionapparat mot en konkurrerande presidentkandidat -  om det bevisas - och det kommer att vara långt större än Watergate -som  enbart var ett inbrott i syfte att spionera på motståndaren.
Var uppmärksam för ni kommer kanske att kunna berätta för era barn och barnbarn hur det var att se detta utvecklas under 2018.

Fram till idag har Barack Obama saknats i alla diskussioner om övervaknings-skandalen.  Och det mest underliga är att Obama har varit nästan osynlig och tyst och inte använt sin dyrbara Washington-villa  (som han delar med Valeire Jarrett) som en bas för att leda oppositionen mot president Trump, som många av oss förväntade att han skulle göra.
Han är den enda president som jag kan komma ihåg som inte lämnade DC när hans mandatperiod löpte ut, men han har varit lika osynlig som om han varit Truman som gick i pension till Independence eller Eisenhower som pensionerade sig i Gettysburg.
Han har inte ens pratat om motståndet mot sitt presidentmonument som planeras i en offentlig park i Chicago. Min optimistiska gissning är att han inser att han är i fara och håller tyst.

I ett planerat drag för att reta inblandade democrats läcktes den senaste omgången textmeddelanden mellan FBI-tjänstemännen Peter Strzok och Lisa Page till Fox News först,  och det finns några slående avslöjanden. Officiellt beslagtagna till 6 AM Eastern Time idag, var FNC redo med det första inslaget för att nå nationen, följt några minuter senare av en AP-rapport, som avslöjade att paret beundrade James Comey.

Page skrev till Strzok den 2 september 2016 om att förbereda Comey för att "potus vill veta allt vi gör". Utredare från Senaten sade till  Fox News att den här texten väcker frågor om Obamas personliga engagemang i Clintons e-postutredningen.

Hela artikeln här


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.