26 februari 2018

Skamligt

Grupper av vapenmotståndare i hela USA arbetar för att tonåringar och barn ska bli aktivister för att förändra och försvaga 2nd Amendment. (rätten att bära vapen)

De som förespråkar vapenförbud agiterar tillsammans med media för ett nationellt barn-korståg mot Konstitutionen.  Pressen kommer att involvera unga amerikaner i  marscher och protester över hela landet i ett försök att övertyga lagstiftare att passera strängare vapenlagar.

CNN-kommentator Van Jones skriver:

    "Våra barn, som får vår försäkran om kärlek, har inte alltid fått vår respekt. Under Jesu tid hade barnen väldigt liten status, men när lärjungarna inte lät barnen komma till Jesus för att bli välsignade sade han "Låten barnen komma till mig, och förmenen dem det icke; ty Guds rike hör sådana till.”

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Sätt er in i situationen att tvingas till att försvara en genomkorrupt politiker eller kriminell person?
Det är ju vad dessa begär!!!

Argus sa...

Andra tillägget till konstitutionen handlar inte primärt om rätten att bära vapen. "A well regulated Militia being necessary to the security of a free State, the right of the People to keep and bear arms shall not be infringed." Det handlar om att folket måste kunna försvara sig och landet mot yttre och inre fiender och till det behöver man adekvat beväpning. Det var erfarenheter som man lärt sig före och under frigörelsen från den brittiska kronan.

Därför är det historielöst av vissa politiker på vänsterkanten att häva ur sig att till jakt behövs inga "Assalt veapon". Det är just mot dessa korrupta politiker som folket behöver försvara sig.

Berit sa...


Helt rätt Argus!
2nd Amendment är till för att skydda individens rätt att äga vapen - (också hel eller halvautomat) - och att hindra regeringen från att ta bort den rätten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.