15 februari 2018

Skolskjutning i Florida

President Trump sade att det finns många tecken på att skytten var psykiskt störd - vilket tyder på att mer kunde ha gjorts för att rapportera honom till myndigheterna innan det hände.
Det är ett mycket svårare problem att ta itu med, men det är den vanligaste bakomliggande orsaken till fruktansvärda händelser som denna i Florida, som var den värsta efter Sandy Hook.


Den “misstänkte” Nikolas Cruz, 19, anlände till Broward County Failure tidigt på torsdag morgon efter att han förhörts i flera timmar. Cruz var en fd. elev vid Marjory Stoneman Douglas High School.

Efter varje tragisk händelse som denna måsta Democrats försöka tjäna politiska poäng genom att ropa efter “vapenkontroll” och “åtgärder”, Obama icke undantagen:

Han anger inte vilka exakta åtgärder han  menar.  De gör de aldrig.  De vet att de inte kan komma upp med saker som faktiskt skulle ta itu med problemen. De skriker bara “vapenkontroll" utan att definiera vad det betyder.

Trey Gowdy säger: “Visa mig den lag som kommer att hindra nästa mass-skjutningOch de kan inte det.  Och de vill hellre inte ta itu med de tuffare frågorna om psykisk sjukdom och om personer som borde ha känt till att Cruz hade stora problem. De skulle ha gjort sitt jobb och rapporterat det.

2 Kommentarer:

Argus sa...

Att kalla någon som heter Cruz i efternamn White Supremacist är rent och skärt önsketänkande av Fake News Media.

Och för alla så kallade progressiva; Restriktiva vapenlagar skyddar inte allmänheten, det avväpnar bara de laglydiga så att de inte kan försvara sig. Se bara på Sverige.

Anonym sa...

Det är väl närmast "GRATIS" att slå ihjäl folk i nysocialismens Amerika. Offrens efterlevare får aldrig någon upprättelse. Tacka Obama för det.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.