07 februari 2018

Vem gillar inte en parad?


Det finns nog ingen som förargar Democrats så mycket som President Trump - inte Milo Yiannopoulos, inte Ben Shapiro, inte Ann Coulter.
Han manövrerade Dems. att stänga ner regeringen genom att begära öppna gränser.  Nu överträffar han sig själv med sitt senaste project  - en militär parad i Washington - och Dems. framstår nu som hatare av US. militär.

Tanken på en patriotisk uppvisning av USA: s militära excellens och överlägsenhet och se soldater marschera på Pennsylvania Avenue får Vänstern att explodera.

Trump var uppenbarligen imponerad av en militärparad som han bevittnade i Paris förra året, när de firade Bastille Day, då han besökte franska presidenten Emmanuel Macron. Paraden firade också 100-årsdagen av USA inträde i Första Världskriget, 1917.

Amerikanska militären är en av de mest älskade representativa institutionerna och nu manövrerar Trump återigen Dems. att offentligt framstå som opatriotiska.

Nu kan vi se fram emot att Dems. och anti-trump-media kommer att kräva bojkott av Memorial Day, Fourth of July och Veterans Day….

Gång på gång lyckas president Trump styra media och politisk opposition genom att uppmuntra deras hat mot honom och de faller för det varje gång.
Var beredda på att hans hatare nu kommer att jämföra honom med krigshetsande diktatorer som Hitler och Mussolini.

Vem gillar inte en parad?

1 Kommentarer:

Berit sa...

Ta hem alla trupper som nu befinner sig utomlands och låt dem paradera här hemma!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.