10 mars 2018

Don’t worry, be Happy

Det finns mycket bedrövelse i världen men äntligen, kommer FN att göra något åt det.

Förra månaden under toppmötet i Dubai, lanserade Real Smart Globalists något man kallar World Happiness Council, vars uppgift är att göra hela världen lycklig.
Det kommer att finansieras främst av FN, vilket innebär mestadels den försvarslösa amerikanska skattebetalaren. Och det kommer att göra oss alla lyckliga och glada, vare sig vi vill det eller inte.

 En av skaparna, Hans Höghet bin Rashid Al Maktoum, vice president, premiärminister och ledare i Dubai sade:  "Regeringarnas roll är att skapa glädje för sitt folk.

World Happiness Council är en tankesmedja som består av några västerländska högskolelärare, några muslimska höjdare och en före detta bulgarisk kommunistisk fångvaktare - alla experter på att göra människor glada.
Det är lätt att avfärda det som oskyldigt trams, men varningsklockorna ringer.

Världen strävar redan mot universell lycka genom olika former av - ja, just det…tvång! 
Politiker, beslutsfattare och forskare världen över ska instruera regeringar om vad som främjar lycka och subjektivt välbefinnande genom identifiering och standardisering,  så att regeringar kan vidta åtgärder och införa allmänna lyckoregler.

Universell grundinkomst passar som handsken i Vänsterdrömmarna. Pengar som delas ut,  utan några krav på prestation måste vara rena lyckan.
Det är en idé som verkligen gick hem under Obama-tiden.  Snart kommer robotar ändå att göra allt arbete, så varför inte betala alla att sitta och spela videospel?

Men innan alla i hela världen kan göra det måste någon göra dem lyckliga genom att arbeta. 
Ett svenskt företag (naturligtvis) har hittat svaret på den frågan: Obligatorisk yoga! 

Varje fredag måste alla anställda i ett BjörnBorg-företag gå till gymmet för obligatorisk yoga.
Och hur obligatoriskt är det?

Chefen förklarar: "Om du inte vill träna eller vara en del av företagskulturen måste du sluta.
Träning gör dig glad, förstår du och alla gör samma sak samtidigt, allt för bolagets företagskultur.

Det är väl vad Vänstern kallar mångfald.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.