31 mars 2018

Efterlyses: En prinsessa som gjort abort

Planned Parenthood tweetar att det saknas en Disney-prinsessa som inte vill ha barn. Kanske Jasmine kan täcka alla varianter - trans, abort, olaglig invandrare-prinsessa?


"Det var en gång en vacker prinsessa. Hon bodde i ett slott och var tvungen att vänta på att bli räddad av en man, för hon kunde inte räkna ut hur hon hon skulle ta sig ut själv.  Hon bar vackra klänningar hela dagen.
En dag hittade prinsen äntligen henne, slog ihjäl en drake eller två och räddade henne från den olyckliga (men vackra) tillvaron. Men då blev hon gravid.

Hon kunde inte låta en graviditet hindra hennes nyfunna frihet. Hon lyckades hitta en klinik i sitt land där hon kunde få problemet att försvinna.
 Planned Parenthood kom till hennes räddning som en god fe och efter aborten  kunde prinsessan gå tillbaka till sin prins, förlita sig på att han skulle ta hand om henne och uppfylla hennes önskemål och köpa vackra klänningar till henne."

Det är Planned Parenthoods prinsessa.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.