02 mars 2018

Jerry Browns Bananrepublik


De brukade kalla det “The Golden State” . Allt fanns där: omfattande resurser, naturskönhet, utmärkt jordbruksmark, 1350 km. kust, perfekt väder, människor med framåtanda,  amerikansk arbetsetik ...

Sedan kom socialisterna!

De öppnade dammarna till tredje världen för att öka sitt demografiska inflytande.  Nu kontrollerar Democrats  varje statligt ämbete och de har supermajoriteter i båda husen.  Det var bara en fråga om tid innan Kalifornien degenererade till sista platsen vad gäller  livskvalitet:

    Denna “ära”  återspeglar Kaliforniens låga betyg vad gäller miljökvalitet och socialt engagemang. Den senare kategorin mäter röstdeltagande och samhällsband.
Känslan av gemenskap är noll på grund av mångfald.

US. News säger:
 "Förutom en hälsosam miljö är en persons livskvalitet till stor del ett resultat av deras samspel med människor omkring dem",

När människorna omkring dig är vänsterextremister minskar din livskvalitet.

En annan viktig faktor är den enorma bristen på bostäder.  Ironiskt nog är detta delvis drivet av Vänsterns miljörelaterade extremism, som gör att antalet hemlösa har ökat enormt.

Enligt den amerikanska nyhetsstudien rankas Kalifornien också lågt på skalan för finansiell stabilitet.
Hälften av statens enorma intäkter konfiskeras från den rikaste 1% av befolkningen. Om dessa 1% drabbas av ett balslag eller är smarta nog att flytta,  kommer välfärdsstaten att kollapsa. En stor del av befolkningen förlitar sig på andras pengar och det kommer att bli tufft för dem. 


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.