21 mars 2018

Ligister
Dussintals studenter i Chicago, som kulle protestera mot vapen och våld vandaliserade i istället en Walmart-affär.
Chicagopolisen rapporterade att studenter från Simeon Career Academy stormade en affär och for fram som galningar i butiken. De stal, rev ner varor från hyllorna och förstörde allt i deras väg.
Det hände under de 17-minuter som skulle vara en rikstäckande protest mot vapen och våld.

I Stockton Kalifornien arresterades flera studenter under vapenprotesten för våld mot polisman, vandalisering av bilar och för att ha tagit en polismans batong.

Fortsätt med det!
Ni bevisar att problemet inte beror på vapen utan på brist på moral.

2 Kommentarer:

Argus sa...

Den sista eleven i andra filmen är i stort behov av hjälp. Fanns det ingen vuxen på plats att hindra henne att bli "The Postergirl" för "snowflakes". Kommer att tänka på Oscar Wilde och "is a man who knows the price of everything but the value of nothing". Dagens ungdom är kanske de intelligentaste och mest begåvade i historien men samtidigt de dummaste vi sett. Det kan bara bero på brist på moral, etik och normer.

Beträffande den första filmen så ser jag oftare och oftare kommentarer i stil med "We should've picked our own cotton". Om man anklagar oskyldiga människor att vara rasister tillräckligt ofta så blir de just det.

Berit sa...

“We should've picked our own cotton”. Den attityden har vuxit sig märkbart mycket starkare under de senaste åren.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.