26 mars 2018

“Marsch för våra liv”


Hundratusentals amerikaner, ungdomar och vuxna samlades i Washington i lördags för en “Marsch för våra liv" rally. Sammankomsten organiserades av studenter från Marjory Stoneman Douglas High School, som leder aktiviteterna för vapenkontroll.

Så det var inte utan ironi att bilder och filmer från spektaklet uppvisade ett mycket stort antal polis och militär.  Och ja, de var utrustade med skjutvapen för att skydda de protesterande.

Vänstern gillar att mobba frihetsförsvararna genom att gömma sig bakom de människor som vi inte får attackera, som tex. barn som har upplevt något traumatiskt på skolan.
Denna strategi var vad man använde sig av och tonåringen David Hogg var förespråkaren för Our Life-spektaklet.

Han beskrivs som “arg utav helvete" och när han tillfrågades om varför han och hans medstudenter var de som driver kravet på vapenlagar, sa han att det berodde på att deras föräldrar "inte vet hur man använder f**king demokratin. ”

Här är kärnan i Hoggs budskap:
"Det är som när dina gamla föräldrar är som," Jag vet inte hur man skickar ett textmeddelande "och du är precis som" Ge mig din f ** king telefon "och du tar den och du är som,  OK, låt mig ta han om det, "och du får det gjort på en sekund," sade Hogg. "Tyvärr, det är vad vi måste göra med vår regering, för att våra föräldrar inte vet hur man använder en f**king demokrati, så vi måste göra det."

Någon borde informera denna aningslösa gosse att USA inte är en demokrati. Det är en republik med respekt för individernas rättigheter, även inför en arg mobb som skriker att individen ska ge upp sina rättigheter.
David Hogg är ett bra exempel på ett arrogant, bortskämt barn.

Majoriteten av de som dör pga.vapen är självmord, inte mord. Och självmordsfrekvensen för äldre vita män är högre än någon annan grupp. Det är lika sant idag som för 26 år sedan när denna artikel skrevs. Vi borde tänka på det när vi ser hur mycket tid media  har spenderat på marschen i förrgår.

Vi kommer inte att se någon som organiserar något för män,  det enda vi ser är att de hånas och anklagas för allt som är fel i vårt samhälle.  Protestmarschen var ett fiskande för väljare, för Democrats,  inte ett svar på en tragedi. (försumma aldrig en kris.”) Vi såg barn som användes och manipulerades av de organisationer som har utsatt dem för fara.

På Alla hjärtans dag såg vi ett stort misslyckande av federala, statliga, kommunala ledare.
I förrgår såg vi de rosa mössorna,  Planned Parenthood, anti-vapen och anti-Trump styrkorna.

Vad vi ser från statistik är att barn är säkrare i skolan än någon annanstans, men att många inte är säkra hemma. Det händer mycket oftare att ett barn blir skadat eller dödat av en förälder eller vårdnadshavares händer eller fötter,  än att de dödas av någon som smugglat med sig ett vapen till skolan.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.