22 mars 2018

NOAA ljuger igen


Om hysterisk skrämselpropaganda om flygande floder och regnbomber inte kan hålla rädslan för global uppvärmning vid liv, kan kanske falska data från regeringen göra det.

Varmisterna kämpar nu med alla medel för att hålla näsan över vattnet.  Klyftan mellan faktiska temperaturer och de som rapporteras av den skattefinansierade National Oceanic and Atmospheric Administration  (NOAA) närmar sig 2,5 ° F:

NOAA: s amerikanska temperaturrekord visar att USA var varmast på 1930-talet och har svalnat när CO2 har ökat. Detta omkullkastar teorin om växthusgaser, så de "justerar" data så att det ser ut som USA blir varmare.

NOAAs manipulering av data ger en spektakulär “hockeyklubba” av vetenskapligt bedrägeri, vilket ligger till grund för stora mängder av felaktig klimatvetenskap. 
Temperaturen före år 2000 har gjorts svalare och temperaturen efter 2000 har gjorts varmare.
I år har NOASs datamanipulering varit särskilt spektakulär, eftersom de introducerar nästan 2,5 F grader av felaktig uppvärmning sedan 1895.
(data här)

Ni kanske tycker att jag tjatar alltför mycket om den globala uppvärmningen, men det är mycket som står på spel här och som inte syns klart och tydligt.

Om Varmisterna lyckas, kan politiker mjölka oss på trillioner i skatter,  som de annars inte skulle kunna motivera.  Ännu farligare är att de kan använda “uppvärmningen” för att uppnå fullständig kontroll över alla branscher och industrier och införa restriktioner på futtiga detaljer i våra dagliga liv.
För att uppnå detta manipulerar de allmänhetens förtroende för regeringen och även vetenskap, vilket kan ta generationer att återhämta sig ifrån, eftersom lögnen oundvikligen kommer att kollapsar under sin egen vikt.


2 Kommentarer:

elina sa...

Här planerar man stänga stadsdelar och gator för andra än elfordon och de som inte släpper ut avgaser.
PS. Fick mitt visum idag. !0 års visum.

Berit sa...

Håll mig informerad om resplanerna Elina!
——————

Här är lite om el-bilar och kostnader som det inte skrivs så mycket om:

http://everykindapeople.blogspot.com/2018/01/det-spelar-ingen-roll-vad-det-kommer.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.