04 mars 2018

Nyheter

Den bästa först:
Michelle Obama kommer inte bli vår nästa president!

 Den dåliga nyheten är att hon vill skapa tusentals fler som liknar henne själv. Precis vad Amerika behöver, eller hur, fler arga, svarta tjejer som tycker att en vulgär Beyonce är en bra förebild. Vad de båda två dock är bra exempel på, är att pengar kan inte kan köpa klass.

Michelle talade vid en tillställning i tisdags i New York,  där hon förklarade att hennes arbete med Obama Foundation (deras skattebefriade, Alinsky- indoktrinerade, Clinton-liknande penningtvätt, som infiltrerar skolsystemet med en vänster-agenda för att "fundamentalt omvandla" det “vita, kapitalistiska, kristna Amerika till en bananrepublik som drivs av Democrats, helst av svarta och vita personer som hatar sig själva)  har gjort henne hoppfull och "optimistisk" inför landets framtid.

Enligt Michelle är arbetet med ungdomar anledningen till att hon inte kommer att försöka bli USA: s president. Tack och lov kan vi slippa den kampanjupplevelsen!

     "Det är därför som jag inte kommer att kandidera eftersom jag tycker att det är en bättre investering att satsa på att skapa tusentals “som jag”. Vi behöver inte bara en [Michelle Obama] - vi behöver tusentals och tusentals .... "

Ingen klass, men hon är åtminstone blygsam! Hon sade också att hon efter åtta år i White House med Barry känner att det är dags för äldre ledare att kliva åt sidan för att låta de yngre generationerna inleda förändringar.

Så nu kan vi slappna av och njuta av Mich O:s klokhet och nåd och överväga hennes framtida vision av Amerika med vetskap om att hon i alla fall inte kommer att bli vår nästa president!

1 Kommentarer:

elina sa...

Det var ju skönt. Fast inte...
OT. Skall nu ge mig an visumblanketten och det var inte kul. Det är inte precis anpassad för mitt ändamål.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.