01 mars 2018

Obamas åtta år var vita som snö


En intervju med fd. president Barack Obama vid MIT har läckt ut. I uttalandet som citeras förklarar den tidigare befälhavaren: "Vi hade ingen skandal som skämde ut oss.”… Generellt sett var det inte mycket drama i vårt White House”

Det faktum att han blev president är en skandal för sig själv och nu planerar han att göra sin inkompetenta fru till president.

Det är tydligt att Obama inte är generad över att hans IRS speciellt inriktade sig på att granska hans politiska motståndare. Eller att hans Justitiedepartement “tappade bort“ alla spår av vapen det körde till  Mexiko och som användes för att döda en amerikansk gränsvakt.

Det är inte pinsamt att skattebetalarna drabbades av 535 miljoner dollar i lånegarantier, som gick till ett meningslöst sol-energiexperiment , som “råkade” drivas av en av hans stora politiska supporter.
 Det var inte pinsamt att spendera 150 miljoner dollar på en webbplats som inte fungerade.

Det är inte skamligt att tusentals veteraner dog i väntan på vård på grund av inkompetens hos Department of Veterans Affairs.

Det är inte pinsamt att han skickade sin nationella säkerhetsrådgivare till alla söndags-shower för att ljuga om att en terroristattack berodde på en video,  för att undvika politiska komplikationer före valet 2012.

Det är inte pinsamt att byta fem Guantánamo Bay-fångar för desertören Beau Bergdahl eller säga att Bergdahl "tjänstgjorde med heder och ära”. Det är inte pinsamt att fångarna som släppte från Gitmo återvände till slagfältet.

Inte heller att skicka miljarder i hemliga betalningar till Iran för ett  kärnkrafts-avtal.  Eller att pengarna spårades till iran-stödda terrorister.  Eller låta Hizbollah härja fritt.

Det är inte genant att använda skattebetalarnas pengar för att blanda sig i valet i Israel eller att spionera på denna allierade - och medlemmar av Congress.

Efter att ha hört vad Obama inte var generad över,  gjorde Sean Hannity en snabb översyn av bara några av de stora brott, överträdelser, misstag och exempel på inkompetens som definierar Obamas åtta år i tjänst.
2 Kommentarer:

Argus sa...

"We didn’t have a scandal that embarrassed us."

Vad Barack Hussein Obama säger att de inte har nog hut i kroppen för att skämmas. Politikerlingo.

Anonym sa...

När Obama rör på läpparna vet vi att han ljuger!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.