04 mars 2018

Rasism och vitt privilegium

Låt oss ha en "konversation" om vitt privilegium och rasism på Vänstersidan.

Det är uppenbart att när vita förortstonåringar dödas av en skolkamrat,  kräver Vänstern omedelbart fler vapenlagar. Deras organisationer och tankesmedjor hjälper till att organisera de chockade ungdomarna att marschera i DC (och som en protest mot presidenten).

 Ironiskt nog är Planned Parenthood en av de organisationer som hjälper till med denna mobiliseringsplan, som redan har underlättat elimineringen av ungefär 1/3 av denna tonårsgeneration och över 40% av svarta graviditeter!
Samma organisation -  klädd i mössor som imiterar kvinnliga könsorgan - marscherade också tidigare mot Trump och krävde fler aborter.

Vänstern organiserade inte några marscher mot vapen under Obamas år,  då svarta tonåringar dödades i Baltimore, Chicago, St Louis eller Detroit.  Kanske för att dessa städer kontrolleras av Democrats , eller kanske därför att de riktar in sig mot en ny grupp väljare, och dessa barn kommer snart att vara 18 och kunna rösta.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.