31 mars 2018

Vem ska räknas ?


Enligt US Constitution ska federala regeringen genomföra en folkräkning vart tionde år.  Anledningen är naturligtvis att man vill veta hur många människor som bor i landet.

I sitt försök att göra det så exakta som möjligt innehåller formuläret ett antal frågor.  Man frågar om ras och kön och inkomst.  De frågar till och med om "fertilitet".  I nästa folkräkning om två år kommer de också att fråga om medborgarskap. Tack vare den sista frågan har democrats tappat fattningen alldeles.
Det är diskriminerande att fråga illegala invandrare om de är illegala.

Den verkliga anledningen till att en politisk organisation motsätter sig frågan om medborgarskap är inte svår att förstå.  De stöder öppet att miljontals skattebetalare ska stå för kostnader för olagliga utlänningar och om de olagliga avskräcks från att fylla i formuläret “undertrycker man väljarkåren”. Man skulle ju egentligen inte kunna  "undertrycka" rösterna från personer som inte är berättigade att rösta - om de inte röstar ändå.

Democrats benägenhet för valbedrägeri är ingen hemlighet. Deras motivation att ta bort frågan om medborgarskap härrör från deras önskan om att skydda en väljargrupp som inte ska finnas.

Resultaten innebär mindre makt för Democrats.  Om man inte räknar alla latinos påverkar det statens tjänster, budgetar och antalet väljare. Naturligtvis borde det inte redovisas i statliga tjänster och budgetar eftersom de är här olagligt,  men de räknas ändå för kongressdistrikt och statlig kongressrepresentation.

Democrat Tom Perez påstår att det är Republicans som försöker undertrycka väljarna, men det är inte Reps. som genomför folkräkningen. Varken Perez eller  kören av Dems. hatgrupper noterar att frågan om medborgarskap var en del av folkräkningen 1950 och sedan igen från 1970-2000,  innan Obama-administrationen tog bort den för åtta år sedan.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Ifrågasätter man SCB (Statistiska Central Byrån) i Sverige, socialisternas heligste institution är Du rökt eller blir idiotförklarad! Det är bland annat den som vinner alla val i Sverige åt socialisterna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.