05 april 2018

Alltför typisk Democrat!

Vänster har haft det enkelt för sig efter skolskjutningen i Parkland, Florida. De har samordnat sina krav på vapenförbud och kunnat använda  hjärntvättade barn och en ambitiös liten fascist som mänskliga sköldar för sin  agenda.   När nyheten om skottlossningen på YouTube San Bruno, nådde oss , tog man för givet att den utförts av  en arg vit man innan fakta om händelsen och skytten var kända.

Nu vet vi detaljerna och mördaren är inte bara en kvinna utan också en radikalt vänstervriden sådan som det finns en uppsjö av inom Democratic Party.

38-åriga Nasim Aghdam, vegan, av iransk härkomst och djurrättsaktivist, hade uppenbarligen en gås oplockad med YouTube över vad hon hävdade var censur av hennes online-filmer,  vilket var en märklig och bisarr  samling.


Aghdam lade ut ett manifest på nätet och gick sedan till San Bruno med mord i blicken.  Lyckligtvis dog ingen annan än ytterligare en psykiskt störd förlorare som begick självmord hellre än att bli vårdad.

Så vi har en konstig person som gjorde mysko filmer, var en radikal vegan, en djurrätts knäppis och en iransk muslim - vilket passar in på så många democrats att man snabbt försöker tysta hela händelsen och låta den sjunks ner i glömskans djup dal. 
 YouTube har kört över många människor men dessa invaderar inte kontoret i Silicon Valley för att skjuta oskyldiga anställda.  Den här kvinnan var en riktig knäppskalle.
Medias partiskhet till förmån för democrats är ett faktum. Detta är synnerligen uppenbart för oss som är  intresserad av politik - amerikansk och svensk.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
personligen så tror jag inte att hon gjort dessa videor själv. De är alltför proffsiga. Och jag tror att hela denna grej med skottlossning mot YouTube var en false Flag för att dra uppmärksanheten ifrån vad YouTube just gjort och återge dem lite sympati.
Samtidigt så slår man mot "vapenlobbyn" och försöker komma ett steg närmare avväpningen av den amerikanska befolkningen.
Så lämpligt då att hon "dog" genom "självmord". Det gör de alltid vid false flat-operationer. Då behöver man inte förhöra henne och ingen kommer att få veta vad som verkligen hände.
/SB

Berit sa...

Skulle inte förvåna mig,SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.