04 april 2018

Invasion från Honduras

En grupp på 1000 till 1500 invandrare från Honduras vandrar tillsammans genom Chiapas Mexiko norrut mot den amerikanska södra gränsen, där de planerar att tvinga sig in på amerikansk mark.

Medan media beskriver dem som barn och mödrar, ser vi videofilmer som visar något helt annat, nämligen mestadels hårdbarkade män.  Mexiko som i vanliga fall är mycket strikt när det gäller illegala från Honduras, ignorerar denna samling och amerikanska medborgare som lever nära gränsen är oroliga och så är gränsvakterna.

Visst finns det några kvinnor och barn i gruppen - men jag skulle tro att de mest används som levande sköldar för de gäng som medvetet håller ihop för att kämpa sig in i USA.  De är inte gulliga, söta, barn som vill ha ett bättre liv och bara ber om hjälp.

De är finansierade och organiserade av Pueblos Sin Fronteros (som inte ska förväxlas med den amerikanska kristna gruppen - People Without Borders). 
Deras hemsida saknar information, men det ryktas att de finansieras av George Soros och har sitt högkvarter i San Diego.
År 2015 samarbetade de med Southern People's Initiative genom Project South, som är en anarkistisk organisation med anknytning till Project Vote, Brennan Center for Justice, ACORN, AFL-CIO och Civil Liberties and Public Policy, en grupp som kämpar för aborträttigheter.

Det visar en välfinansierad organisation som driver Obama / Hillary / Soros agenda för att skapa kaos. Deras Twitter-flöde hyllas av New York Times vars propaganda gör dem till söta drömmare.
Deras slogan är: “En ny värld är möjlig, ett annat USA är nödvändigt”

Titta på denna video

Ovanstående video visar att deltagarna inte är kvinnor och barn, utan främst vuxna män. Men det här är inte den första “karavanen” av invandrare från Honduras och El Salvador.   En tidigare karavan urartade till upplopp där inkräktarna kastade stenar och använde barn som sköldar när de attackerade gränsvakterna.  En 14-årig pojke sköts till döds. Den gången kom mobben genom Juarez, en stad som nu tillhör maffians blodiga territorium.

President Donald Trump sade i tisdags att han planerar att säkra landets sydgräns genom att sätta in trupper där tills muren är klar.
“Vi kan inte låta människor flyta in i vårt land illegalt, försvinna och aldrig dyka upp inför domstol."

Men frågan är, kommer den här mobben som inriktar sig på San Diego att gömma sig bakom kvinnor och barn för att ta sig över gränsen? Och kommer Trumps militär att kunna försvara gränsen utan problem?
Jag tvivlar på det. Men en del av planen är att människor ska dö, så att den amerikanska allmänheten tycker synd om inkräktarna och kritiserar Trump.


Några fakta: Honduras har den högsta mordfrekvensen i världen.  Inkomst per capita är ungefär $ 600 och 66% av befolkningen lever under gränsen för fattigdom.  Under 2010 identifierades 617 392 invånare i USA som “honduraner”, vilket väl var de som är här lagligt. Antalet illegala "honduraner" är okänt och uppskattas till mellan 300 000 och 500 000.
Utlänningar i Honduras kidnappas rutinmässigt för lösesummor. Narkotikahandeln är mycket omfattande. Honduras-gängen värvar medlemmar genom att låta dem välja mellan medlemskap eller död.   MS13, det mest våldsamma och produktiva gänget i USA, består av medlemmar från Mexiko och Centralamerika, inklusive; Salvador, Honduras och Guatemala.2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
hörde på Sean Hannity idag att Trump tänker använda sig av en lag från 1974 som ger presidenten rätt att hålla inne med pengar som äskats och godkänts av kongressen om han anser att man inte har råd med detta (läs: slöseri).
Jag tror att han kommer att genomföra detta när det gäller alla demokraternas önskeprojekt. Vi får se.
/SB

Argus sa...

Invasionen kom av sig, de hade inte räknat med Donald J. Trump. Bad Mistake. De antog att det fortfarande satt en syltrygg i Vita huset.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.