13 april 2018

Karlar låtsas vara kvinnor i Boston maraton

 Amelia Gapin, a transgender woman from New Jersey, works out in early morning fog while preparing to run the Boston Marathon.

Vad den homosexuella agendan har gjort för äktenskapets betydelse gör de trans-sexuella för kvinnosport.
 Boston Marathon är nu officiellt en fars, eftersom män kommer att konkurrera som kvinnor.
Minst fem transgender-kvinnor är anmälda för att springa den 16 april.

Uttrycket "transgender-kvinnor" betyder att de är män som kräver att kallas kvinnor trots att det är helt klart att de biologiskt inte är det.

"Vi tar folk på orden.  Vi registrerar människor som de säger att de är ", säger chefen för Boston Athletic Association - gruppen som arrangerar loppet. "Medlemmarna av HBT-rörelsen har haft mycket att hantera genom åren, och vi vill inte lägga tyngd på bördan."

För att inte förolämpa LGBT-gnällspikar får kvinnor som verkligen är kvinnor inte längre vinna lopp om de inte kan slå män.
För att försvara denna galenskap, förklarade Dr. Alex Keuroghlian från Fenway Institute, ett hälsovårdscenter för Boston's HBT-community, att:
"Det finns inga fysiologiska fördelar med att bli tilldelad manligt kön vid födseln."

Så varför finns det inga kvinnor i NFL? Sexism.
Inga problem; Kvotering bör användas för att rätta till situationen.2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Man blir väl för tusan inte "tilldelad" ett kön vid födseln! Biologin bestämmer, antingen har du en "snopp" eller inte. Har man sedan problem med det, då är det något i hjärnvindlingarna som har gått snett.

För varje dag som går så blir den här världen allt tokigare och tokigare. Det kanske är dags för en liten syndaflod eller något och börja om från början? Själv är jag, förutom några få undantag urless på hela människosläktet numera......

Ann-Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.