09 april 2018

Samma visa


En påstådd ny "kemisk incident" i Syrien påminner om en liknande händelse från förra året.
Nu ska vi tro att varje gång USA säger att man ska dra sig tillbaka från kriget mot Syrien svarar den syriska regeringen med en "kemisk attack" som gör att USA måste stanna kvar.

Vi förväntas tro att Assadregimen begår ett fruktansvärt illdåd riktat mot mestadels kvinnor och barn, då de syriska styrkorna definitivt har besegrat de islamistiska rebellerna och Trump förklarade att han ville dra tillbaka amerikanska trupper från Syrien. 
Några dagar före den här falska attacken varnade det ryska försvarsdepartementet att en provokation var på väg.

Detta hände förra året:

Mars 30,  2017
Nikky Haley sade att “Prioritering i Syrien fokuserade inte längre på att tvinga Assad att avgå.

 "Förenta Staternas diplomatpolitik i Syrien är för närvarande inte längre inriktad på att tvinga det krigshärjade landets president, Bashar al-Assad, att avgå," sade den amerikanska ambassadören till FN,  vilket är en avvikelse från Obama-administrationens ursprungliga och offentliga inställning till Assads öde.

April 4, 2017
Påstådd gasattack i Syrien dödar dussintals människor.

"Världsledare uttryckte chock och upprördhet över rapporter om en misstänkt kemisk attack i nordvästra Syrien som dödade många civila. En brittisk tjänsteman ansåg att händelsen var en krigsförbrytelse."

April 7, 2017
Så Trump attackerar Syrien med 59 Tomahawk-missiler.

April 10, 2017
Amerikanska sändebudet Nikki Haley säger att ett regimbyte i Syrien är oundvikligt

Den amerikanska ambassadören till FN, Nikki Haley, sade till CNN att det är en prioritet att avlägsna den syriska presidenten Bashar al-Assad från makten, vilket är en extraordinär förändring i Trump-administrationens inställning till ledaren.

Det visade sig att Khan Sheikhoun-händelsen var falsk. 

En internationell undersökning fann att hälften av de påstådda skadade anlände till sjukhus innan man hävdade att händelsen ägt rum.  Ingenting följde efter Haleys senaste tillkännagivande, men flip-floppen skapade förvirring och inbördes stridigheter inom Trump-administrationen.

Ett år senare ser vi exakt samma utveckling. 

Update:

Veterans Today lägger fram bevis på att Trump och Bolton ligger bakom gasattackerna i Syrien!

VT har noggrant följt den långa serien av falska kemiska angrepp, både sarin och clorin eftersom de vet att syrenerna aldrig skulle vara så dumma att de levererade sina huvuden på ett silverfat till USA-koalitionen genom att göra något utan en chans att vinna något - men som istället skulle åstadkomma exakt det motsatta.

Syrierna har nu presenterat fotografiska bevis på de kemiska vapen som de beslagtagit - serienummer och allt.
Man har hittat kemiska vapnen som tillverkats/levererats från de allierade och amerikanska, brittiska och israeliska tillfångatagna soldater i Syrien har bekräftat att de var beordrade av sina regeringar att leda kemiska attacker i East Ghouta. Amerikanska och israeliska soldater hålls fortfarande fångna för underhandlingar.
Idag hittades ytterligare ett kemisk vapenlager i East Ghouta, producerad i Tyskland, kommersiellt producerat av Merck.

Missa inte denna artikel!0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.