26 april 2018

“Staten vill bara hans bästa”


När Staten står för sjukvården bestämmer de över liv och död.
En sådan situation ser vi nu på ett brittiskt sjukhus, där en 23-månader gammal pojke fortsätter att kämpa för sitt liv trots domstolsföreläggande om tortyr och död. 

Alfie Evans lider av ett degenerativt tillstånd som förstör hans hjärna.  Det socialiserade brittiska medicinska systemet har beslutat att Alfie inte har någon chans att tillfriskna och därför bör mördas så snart som möjligt. 

Läkare trodde att det skulle vara klappat och klart men trots att man tagit bort hans respirator  fortsätter Alfie att andas på egen hand och med hjälp av mun-till-mun metoden från sina föräldrar.  Sex timmar efter att sjukhuset försökt kväva honom, nekades han också vatten. Han fick slutligen vätska men nu arbetar Staten på att svälta honom till döds. Han har varit utan näring sedan måndagen.

Alfies föräldrar har ordnat så att han kan flyttas till ett sjukhus i Italien - utan kostnad för den brittiska regeringen -  men brittiska domstolen har nekat dem möjligheten trots att det italienska sjukhuset även skickade en helikopter för att hämta dem.  Domstolen tillåter inte ens att Alfies föräldrar tar hem hem honom för att dö. 

Mord är naturligt för regeringar.   Oavsett om det är mordet på de som snart ska födas, mordet på barn genom att neka dem vård eller statligt godkänd dödshjälp,  stöder regeringar mord. 
Och befolkningen  acceptera det som normalt ... och inte bara normalt, utan "medkännande".
Staten - som i ett socialistiskt system - är ju alltid god.

Detta påminner om Charlie Gard från förra året. Han hade inte begått något brott, men han dömdes till döden ändå.  Han är praktexemplet för socialiserad sjukvård - vilket är medicinsk totalitarism.

En annan fruktansvärd men än så länge obekräftad anledning till att Alfie måste dö snabbt kommer från “Alfie’sArmyOfficial”

"Anledningen till att regeringen och sjukhuset vill att detta barn ska dö är att om han uppnår sin 2-årsdag,  har han rätt till ersättning för sin vaccinskada.  Det kommer inte bara att kosta pengar, men det kommer att offentliggöra verkligheten av vaccinskador.  Den farmaceutiska / medicinska maffian ligger säkert bakom detta fall. Varför tror ni att sjukhuset inte låter honom flyttas till ett annat land? Varför tror ni att de bryr sig så mycket? Det finns en stor anledning. Vakna och se vad som ligger bakom "

Alfie föddes den 9 maj 2016. Om han lever blir han 2 år den 9 maj 2018. Det är 14 dagar till dess.

4 Kommentarer:

Berit sa...

Hundreds of protesters, members of the so-called Alfie’s Army, have been camped outside the hospital where the terminally ill toddler is treated.

https://www.express.co.uk/news/uk/951302/Alfie-Evans-update-threats-abuse-Alder-Hey-Hospital-open-letter

Anonym sa...

"Anledningen till att regeringen och sjukhuset vill att detta barn ska dö är att om han uppnår sin 2-årsdag, har han rätt till ersättning för sin vaccinskada".
Var hittar vi mer om detta?

Polly Ester sa...

Detta var bland det värsta jag läst!!
Men vad händer nu?

Berit sa...

Jag fick det från hans support grupp, Alfie’s Army.
https://www.facebook.com/groups/alfiesarmy/about/.

Det finns mycket skrivet på Internet om en vaccinskada och också att det är en lögn.
Här är ett par exempel:

https://www.learntherisk.org/news/a-two-year-old-boy-is-set-to-be-executed-on-monday-in-the-uk/

https://www.facebook.com/learntherisk/posts/2106349456076940

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.