27 april 2018

“Var försiktig med vad du säger”

Sjukvårdsbyråkrater har bestämt att Alfie måste dö. Experimentell behandling är tillgänglig i Italien. Myndigheterna kommer inte att låta honom lämna landet. De har också klargjort att vi bör passa oss för vad vi säger och skriver:


Chefsinspektör Chris Gibson sade: "Merseyside Police har blivit medveten om ett antal inlägg som har gjorts i sociala media med hänvisning till Alder Hey Hospital och den pågående situationen med Alfie Evans.

“Jag vill göra sociala medieanvändare medvetna om att dessa skriverier övervakas och påminna om att alla brott som inbegriper illvillig kommunikation och hotfullt beteende kommer att undersökas och om nödvändigt är,  behandlas "

I Storbritannien, där "hattal" betraktas som ett allvarligt brott, kan “illvillig kommunikation" betyda allt som socialisterna inte vill höra. Sociala ingenjörer bestämmer vem som får leva, vem som ska dö och vad undersåtarna kan säga om det.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.