10 maj 2018

Alla lika dåliga

Att belöna bra betyg och goda prestationer i skolan är en förolämpning mot mindre intelligenta elever.
Kvinnor inom Marinen kan inte göra pull-ups så man skippar det vid intagningen.

Men den här berättelse tar allt till en ny nivå.
En flicka klarade inte intagningen till skolans cheerleader grupp.  Normalt skulle en person träna mer och försöka igen nästa år, eller acceptera att gymnastik och att vifta med garnbollar inte är för dem.

Ibland är livet inte rättvist och verkligheten är tuff - men det var förr.  Nu är det 2018 och en mamma gnällde inför skolans administratörer.  Nu måste cheer-laget acceptera alla som försöker.Cheer leader-flickorna är duktiga gymnaster som tränar hårt. Nu måste de anpassa sig till otränade gratisåkare som inte har förutsättningar att utföra det avancerade programmet.

Vänstern med sin "inkludering" mördar sakta men säkert ansträngningar och ambition.  Idén att arbeta hårt och lyckas kan vi glömma.

Här är en gissning:
Flickan som kom in i laget genom att klaga kommer att bli retad av alla andra - i laget och också de som inte är med i laget -  eftersom hon inte är tillräckligt bra. Det kommer att bli problematiskt för henne.  Så istället för att lära sig att man ibland inte är bra nog och därför blir avvisad,  kommer hon att möta en hel säsong av förödmjukelse.
Tack Mamma!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.