17 maj 2018

Buss för deportering

(Den här bussen skulle tömma Home Depot’s parkering på mindre än 5 minuter.)

Georgias primär-val är nästa vecka och en guvernörskandidat har skapat kontrovers genom annonseringen på sin kampanjbuss.

Senatorn Michael Williams vill visa att han har en bestämd uppfattning vad gäller invandringsreform, men det är sättet han hanterar det på, som har gjort människor upprörda.  Michael Williams Deportation Bus Tour startade i onsdags, men debatten är redan i full gång online.

"Om du är lika trött som jag på politiker som inte gör annat än pratar, och du vill se den här bussen fylld av illegala, rösta på Michael Williams den 22 maj", säger Williams i en kampanjannons som offentliggjordes före bussturen.

Deporteringsbussen är en mobil anslagstavla som visar den republikanska guvernörs-kandidatens inställning till olaglig invandring.

"Vi pratar om orädda konservativa; många människor frågar vad det betyder. Det här är det", säger Williams.

Senator kommer att resa omkring i staten och föra ut sitt meddelande om invandringsreform till Georgias väljare varje dag fram till den 22 maj.

"Vi är villiga att gå ut och hantera problemet och olaglig invandring är en av de största problemen i vårt land och vi måste börja prata om det", säger Williams.

Clarkstons borgmästare Ted Terry är bekymrad. “Meddelanden på bussen som Fara, Mördare, Våldtäkt, Kidnappare, Pedofiler och andra kriminella ombord är riskfyllt språk."

Clarkston, som har en stor flyktingbefolkning, är en av de platser som Williams planerar att besöka denna vecka.
"Polischefen har uppmärksammats så de kommer att övervaka bussen när de kör genom staden", sade borgmästaren


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.