27 maj 2018

Chelsea Clinton vill att Britterna ska protestera mot Trump


Chelsea Clinton, vars pappa hade sex i Oval Office och var anklagad för våldtäkt, anser att medborgare i U.K. bör protestera när president Donald Trump besöker deras land i mitten av juni .

 "Om jag bodde i Storbritannien skulle jag protestera, för jag håller inte med om det han gör för att degradera vad det innebär att vara amerikan," sa hon under en intervju med The Guardian.

 Hur har Trump degraderat vad det innebär att vara amerikan?
 Genom att "inte bara integrera hat, utan också injicera det", hävdade dottern till horbocken Bill Clinton och den skandal-omsusade Hillary Clinton.

3 Kommentarer:

Argus sa...

Basket of deplorables!

Look what the cat dragged in,

Anonym sa...

Berit,
Bill Clinton är inte biologisk far till Chelsea - utan en annan man på samma advokatkontor. Däremot är Bill Clinton far till åtminstone en flicka och en pojke (med olika kvinnor), men vill inte kännas vid dem. Sannolikt för att han inte får ha någon kontakt med för Hillary Clinton. Hon får ju så lätt raseriutbrott och då kan vad som helst hända.
/SB

Anonym sa...

Vad har hon att komma med mer än efternamnet?!

Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.