14 maj 2018

Det jäser och bubblar


Kulturmarxisterna har så mycket kontroll över regeringar och media i Europa att det är svårt att gissa sig till när explosionen kommer men händelser efter mordet på Pamela Mastropietro visar att den inte är långt borta.

Den vackra 18-åriga flickan våldtogs, mördades, styckades och det påstås också att vildar från Nigeria åt delar av henne.

Vänstern rapade naturligtvis upp de välbekanta plattituderna. Andra reagerade på annat sätt.

 Luca Traini gick bärsärkagång och sköt afrikanska kolonister och skadade sex. I en indikation av vart detta är på väg om grinden förblir öppen, ser man graffiti här och där som applåderar hans gärning.

En opinionsundersökning från YouGov undrar européerna tycker är de viktigaste frågorna för Europeiska unionen.
Av de 11 länder som studerades var invandringen nummer 1 i nio:
Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Danmark, Sverige, Finland, Litauen och Grekland.
Det var # 2 i de återstående två länderna därför att spanjorerna anser att arbetslösheten är ännu allvarligare och polacker är inte lika hotade eftersom de har motstått trycket från E.U. och inte släppt in horder av välfärdskolonister som inte kan anpassa sig.


Om undersökningen begränsats till journalister och byråkrater, skulle problem nr 1 vara rasism, snabbt följt av islamofobi. Men människor som lever i den verkliga världen har verkliga problem med vad som händer. 

När tillräckligt många passagerare förstår att kaptenen och besättningen planerar att sänka fartyget och låta dem drunkna, är myteri oundvikligt.  Ju tidigare det händer desto mindre skador blir det.2 Kommentarer:

Anonym sa...

I Sverige, nu: https://samtiden.nu/2018/05/idyll-i-sonderfall-1-hit-har-den-syriska-manggiftesfamiljen-flyttat/
Mats

Anonym sa...

Märkligt, läste precis på siten -föliehatten i teckomatorp- om samma sak!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.