18 maj 2018

En liten påminnelse


För nästan 60 år sedan, den 19 oktober 1958 förutspådde “de falska nyheterna” New York Times,  att skepp  skulle segla över Nordpolen “under våra barns livstid".

Klimatförändringens största lurendrejare, professor James Hansen förutspådde 2008 att arktiska områden skulle vara fria från sommaris före 2018.
Han har vid olika tillfällen också hävdat att Manhattan snart kommer att vara under vatten, att en mängd katastrofer skulle hända i New York till följd av klimatförändringen och han har stämt U.S för att man inte i gör någonting för att bekämpa stigande havsnivåer, globala temperaturer och alltmer skadliga stormar.

Al Gore - som uppfann internet och som blivit  multimillionär i sin kamp som global uppvärmnings-alarmist - hävdade också 2014 att polar isen skulle vara borta nu.

Nu är det 2018, snart sommar och både Nordvästpassagen och Northern Sea Route blockeras av is som är 12 fot tjock och visar inga tecken på att smälta snart.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.