06 maj 2018

Fler råttor lämnar skeppet


Lisa Page och Jim Baker avgår från FBI
Dominopjäserna fortsätter att falla, men ännu inte riktigt som amerikaner vill ha det.

När den federala domaren avslöjade att "utredningen” av Mueller är en fars, har ytterligare två Comey-kumpaner hoppat av det sjunkande FBI-skeppet, eftersom korruptionen inom organisationen fortsätter att bubbla upp till ytan.

Lisa Page, som var en FBI-advokat och nära rådgivare till tidigare biträdande direktören Andrew McCabe, avgick frivilligt i fredags.
Page kom under en ökande attack efter att hennes textmeddelanden med FBIs specialagent Peter Strzok avslöjades förra vintern. De var båda var starkt negativa gentemot president Donald Trump.  Hon tjänstgjorde under en kort tid i Robert Muellers lag förra sommaren innan hon återvände till sina uppgifter vid FBI.

Textmeddelandena mellan Strzok och Page visade att vissa medlemmar av FBI, som arbetade med Rysslands-undersökningen, var fördomsfulla gentemot Trump.

Även om FBI har dragit ut på tiden med utredningen av hennes e-postmeddelanden, är det som upptäckts tillräckligt för att placera henne i fängelse och mer väntar. 

Medan FBI beslagtog handlingar från president Trumps advokat för att få information om saker som inte är relaterade till Mueller-undersökningen har byrån inte behandlat information som är direkt relaterad till frågan, enligt Daily Caller:

FBI säger att de inte har begärt information från de personliga e-postkontona för Peter Strzok och Lisa Page, de två tjänstemän som skickade anti-Trump meddelanden till varandra medan de arbetade för utredningen av en eventuell samverkan mellan Trump-kampanjen och Ryssland.

Vi har nog bara fått en glimt av förräderiet inom James Comeys FBI, i deras försök att avsätta president Trump.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.