18 maj 2018

Nej, Trump kallade inte alla illegala för “djur”

Media undrar varför genomsnittsamerikanen inte litar på dem, och här är ett bra exempel.

I onsdags höll Donald Trump ett möte i White House om illegal invandring.  Han fick en fråga från Fresno County Sheriff Margaret Mims om regeringens hantering av MS-13-gänget och Trump  svarade i sin vanliga stil.

Vi tar människor ut ur landet. Du kan inte tro hur hemska dessa människor är.  De är inte människor - de är djur. "

CNN, ABC, CBS, NBC och C-Span tog naturligtvis Trumps uttalande ur sitt sammanhang för att få det att verka som om han sa att alla illegala invandrare är djur,  när han tydligt hänvisar till MS-13-medlemmar.

Är MS-13 medlemmar djur? Här är en lista från 2017 över några av deras grymheter .

    En kvinnlig gängmedlem torterade och dödade en 15-årig flicka som hon trodde var tillsammans med hennes pojkvän.  Gängmedlemmar filmade brottet.

    Två gängmedlemmar anklagades för kidnappning, tortyr och mord på en tonårsflicka för att hon förolämpade gängmedlemmarnas sataniska ritualer som de håller heliga. Straffet för det är döden. 

    Tre gängmedlemmar anklagades för mordet på den 17-årige Raymond Wood. Woods farbror sa att hans brorson hade lemlästats av sina mördare, som knivhögg tonåringen 16 gånger, körde över honom och högg av hans händer.

    Gängmedlemmar har sammanknippats med 11 mord på Long Island, New York.  Fyra av offren, som varierade mellan 16 och 20 år, mördades samma natt efter att ha attackerats och stympats av män med machetes.

    Tre gängmedlemmar arresterades för mordförsök på en 19-årig som huggits i magen med en machete och sedan sköts.

Hur vågar Trump kalla dem djur!Om någon ska känna sig förolämpad är det djuren.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
Donal Trump vinner varje kamp han är inblandad i. Det enda han gör är att tala sanning. Men PK-pressen tycker inte om när någon talar sanning, de vill att man skall hålla sig till PK-floskler, dvs. säga sådant som de vill att man skall tycka som att "slaveri är frihet", "PK-ism är yttrandefrihet", "förtryck är demokrati" osv.
Och så hoppar de på honom eftersom han bryter mot deras regler och tror (dumt nog) att de skall få folk med sig - mot Trump. Men Trump backar inte - VA, HAN BACKAR INTE !!!
Och så försöker man detta gång på gång - och förlorar varje gång. MSM är på väg att göra sig av med varje uns av trovärdighet. De är inte särskilt smarta, om man säger så.
Tacka Gud för att vi har Trump. Utan honom skulle vi annars redan hamnat i deras säck.Och den hade varit ihopknuten.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.