02 maj 2018

Nu ska vi vara oroliga över Trumps hälsa


Vänster har verkligen fingret på pulsen när det gäller vad som är viktigt och vad amerikaner ska bryr sig om, eller hur?

Två kandidater offentliggjorde sina medicinska journaler. 
En hostade som om hon hade TB och baxades in i en bil som en säck potatis. Den andre använde Propecia för att få mera hår, antibiotika för rosacea och väger mer än vad som rapporterats.

Innan han pratade med CNN berättade Trumps läkare Bornstein (se bild) för NBC att Trumps livvakt Keith Schiller och två andra anställda kom in på hans kontor i februari 2017 och beslagtog 35 år av Trumps medicinska journaler.

Bornstein sa att “razzian”, som varade i 30 minuter, lämnade efter sig känslan av “våld, rädsla och sorg” - och han fick aldrig något domstolsbeslut på att lämna över journalerna.
Han sa att männen kom till hans kontor dagen efter att han avslöjade för pressen att Trump tar drogen Propecia för hårväxt och antibiotika för hudtillståndet rosacea.  Efter att ha avslöjat informationen för New York Times sade Trump-assistenten Rhona Graff till honom: "Så du ville bli Vita Husets läkare? Glöm det; du är sparkad.”

2 Kommentarer:

Argus sa...

Jag levde i inbillningen att även USA hade läkarsekretess. Men det är väl New York och då gäller det inte republikaner. Trump hade väl skickat FBI om han hade litat på dem. De verkar dock som om dessa två som varit anställda av Trump privat i många år vid tidpunkten var anställda vid Vita huset.

Sedan måste jag ifrågasätta Trumps omdöme. Hade min läkare sett ut som Bornstein hade jag bytt för länge sedan. Men han kanske inte såg ut så när han var Trumps personliga livmedikus.

Berit sa...

Tänker precis som du Argus. Det var därför jag lade ut bilden på doc.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.