08 maj 2018

Vilket är vårt största hot?


Den invaderande karavanen från Centralamerika har nått fram till  Förenta Staterna.
Vissa medlemmar av karavanen korsade gränsen illegalt och greps. Andra kan ha gjort det utan att upptäckas.

Några ansökte om asyl och deras uppgifter behandlades vid San Ysidros gränskontroll.  De ansökande valdes ut av den radikala anti-amerikanska gruppen, Pueblo Sin Fronteras.

USAs flyktingpolitik bygger på landets goda avsikter efter WWII och under det kalla kriget.
 När man öppnade  dörrarna för flyktingar, var avsikten att ta in människor som flydde från kommunismen, oavsett om det var tjecker, ungrare, kubaner, judar eller andra verkliga flyktingar.

Idag betyder flykting vanligtvis ekonomisk invandrare från ett icke-demokratiskt land, ett land som drabbats av naturkatastrofer, inbördeskrig eller brott. Det innebär i stort sett hela planeten.

Flyktinghantering är “big business”. Vi måste bygga en mur av betong, sensorer, droner, vakter och strålkastare. Men vi borde också bygga en mur av lagar. Dåliga lagar har varit mycket mer effektiva för invasionen än människosmugglare och nedbrutna staket.

När man måste avkriminalisera bajsande på gatorna som Denver har gjort för att förhindra att illegala deporteras, är man tydligen beredd att orsaka en hälsokris,  vilket säger en hel del.

 Sunt förnuft går upp i rök inför Vänsterns ideologi. Vi måste ge upp våra vapen här i Amerika eftersom svarta människor inte kan kontrollera sig själva?
Trots de dagliga islamiska konfrontationerna och en störtflod av svart och brun brottslighet, är “Vit överhöghet” vårt största hot?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.