14 juni 2018

Är Trump rasist?


För femtielfte gången idag läste jag att Trump är rasist. Democrats =“progressivs socialister” påstår det ständigt.

Har han sagt något som är lika rasistiskt som vad Biden sade om Obama tillbaka 2007? 
("den första vanliga  African-American som är artikulerad och smart och ren och en snygg kille"). Kanske kallar man det bara för nedlåtande, men verkligen?, "den första artikulerade African-American? "-  var hamnar då resten av framgångsrika, utbildade svarta män?

Har Trump sagt lika negativa sexuella saker om Obama som Jesse Jackson gjorde? 
Jackson sa att han skulle vilja skära av hans testiklar, anklagade honom för att tala nedlåtande till svarta och han använde N-ordet om Obama.

Och hur är det med mexikaner? Trump var inte president när stängslet godkändes och pengar sattes åt sidan. Han var inte president när Clinton utvisade illegala invandrare, förmodligen inte för att han tyckte illa om mexikaner, utan för att det var kriminella och tog amerikanska jobb.

Även om muslimer liksom kristna kan vara vilken ras som helst, kallas han fortfarande rasist för att han påpekar det uppenbara. Trump var inte president under Irak och Afghanistan-krigen - det var 6 år med Bush och 8 med Obama.

Det är nog troligt att Trump haft en del skumma fastighetsaffärer för sig och kanske också en del otrevliga möten som TV-stjärna och producent, men som framgångsrik affärsman och underhållare verkar han ha haft utmärkta relationer med svarta.

Han är en okonventionell president som plockar isär Obamas “legat” medan han dränerar träsket.
Han är en rik man som stöder den arbetande genomsnittliga amerikanen - sällsynt för politiker som alltid verkar fjäska för de rika och mäktiga.
Han har också spionerats på och ljugits om i media och han slåss tillbaka. 

Democrats bygger upp sitt politiska program runt offer-mentaliteten och det värsta de kan tänka sig är "rasism”.  De försöker också med ”homofob", även om jag aldrig har sett någonting som bekräfta den anklagelsen heller. Med tanke på antalet egna äktenskap bryr han sig nog inte om vem som sover med vem. Men fram till valet 2012 förklarade både Clinton och Obama att äktenskap var inte för homosexuella.

Trump sa till svarta väljare: "Vad har du att förlora?"
Democrats  har mycket att förlora - och det är därför de fortsätter att upprepa dessa falska påståenden.


1 Kommentarer:

Argus sa...

Om man är rik och mäktig behöver man inte fjäska för de rika och mäktiga.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.