27 juni 2018

Det börjar bli farligt

Sanders förvisning från en restaurang skedde bara några dagar efter att sekreteraren för Homeland Security, Kirstjen Nielsen kördes ut från en mexikansk restaurang av vänsteraktivister ...

En grupp demonstranter samlades också utanför hennes hem och spelade upp ljudet av gråtande barn och sjöng "ingen rättvisa, ingen sömn".Dessa händelser, tillsammans med Maxine Waters uppmaning till våld, visar att politisk hänsyn och respekt faller samman snabbare än jag trodde. Det börjar hetta till ordentligt.

Konservativa människor ser vad som händer och de föreställer sig att bara för att de är konservativa kan de också kastas ut från en restaurang, antingen av ägaren eller av vänster-demonstranter.
De ser hur de nekas ett normalt liv och hur de blir utdrivna av socialisterna - som hela tiden framhåller sin överlägsna moral - och det gör dem rasande.

För Vänstern är det nu politiskt att äta ute med vänner och familj och det måste straffas.
Direkta angrepp på Trumps personal av Vänsteraktivister är en ny taktik. Det är mobb-våld och kan mycket väl liknas vid inbördeskrig.
Det är svårt att se en kompromiss och en väg tillbaka från konfrontationer som dessa.  De är en styrkemätning som inte ger utrymme för dialog.  

“GÖR SOM VI VILL, ANNARS! “

 När det inte fungerar att skrämmas - och det kommer det inte att göra - är "annars" den enda utvägen.

1 Kommentarer:

Kattsand sa...

Det där påminner mig om de gråtande "Democrats" man såg från valet då Trump vann....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.