05 juni 2018

Inga fler Boy Scouts


Vänstern har lyckats slå i sista spiken i kistan för det som Boy Scouts egentligen stod för. Organisationen är nu ett skämt.
Först föll de till föga och accepterade “homosexuella ledare”, sedan gav de efter för “transgender scouts” (flickor som vill vara pojkar) och nu har luften gått ur fullständigt och låter tjejer gå med i Boy Scouts.

Ordet “Boy” försvinner

Boy Scouts har blivit kastrerade och neutraliserad. Den organisation som en gång var stolt och modig är nu rädd  för feminister och LGBTQ-militanter. De faller undan för "mångfald" och "tolerans".

 Det började med att homosexuella bara skulle "accepteras". Nu har hela bunten kapitulerat, förutom 425.000 Mormoner, cirka 20% av deras medlemskap -  som har valt den rätta vägen och lämnat organisationen. 
Aktivister har förstört Boy Scouts of America, precis som planerat och nu när flickorna kommer med har de ett nytt namn;  Scouts BSA.

LDS-kyrkan ( Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints ) kommer att starta sitt eget ungdomsprogram, som kommer att grundas på de sunda värderingar som karaktäriserade pojk-scouterna innan de sociala rättvisekrigarna mobbad dem till att stegvis anta den liberala agendan.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.