27 juni 2018

Ingen middag för dig Sarah


Ägaren av The Red Hen-restaurangen i Lexington, Virginia, White House upplyste press-sekreterare Sarah Huckabee Sanders och hennes vänner att de inte “serverar den sortens folk”. 
Och som man kan vänta sig bröt helvetet loss.

Sanders tweeted om händelsen utan att dra in partipolitik. The Red Hen ändrade sedan sitt meddelande och varnade alla:  "Om du är en Trump-supporter eller röstade på honom, eller om du luktar som en Trump-supporter, slänger vi ut dig precis som vi gjorde med Sarah Sanders."

Jag vet inte hur en Trump-supporter luktar men jag antar att de menar, "luktar som du badar regelbundet”.   Democrats hyllade innehavarens bisarra uppträdande.  Republikaner gjorde ner dem fullständigt.

För min del tycker jag det är bra om en restaurangägare klargör vilka människor de inte tänker betjäna. De bör placera skyltar redan vid dörren.

Om en Vänster-knäppis inte vill ha mina pengar, vet jag många andra platser som gärna tar emot dem.  Om man dessutom upplyser mig om det från början kommer det att spara mycket tid, krångel och sociala medias vulkanutbrott.

Vänstern har lyckats kombinera sin åsikt att en bagare ska baka vad han är tillsagd, för vem som helst, när som helst, med åsikten att man också ska kunna neka vad man vill, närhelst man vill, till vem man vill.  Denna dubbelstandard har kommit att definiera Vänsterns positioner alltifrån mat till utländska angripare.

Men det räcker inte med separata matställen. Rep. Maxine Waters har förklarat krig mot alla till höger om Che Guevara.

Enligt henne är nästa steg i Dems. plan “to Make America Hate Again. 
Enligt Maxine kommer alla på deras svarta lista att stoppas från att gå till en restaurang… de kommer inte att kunna stanna vid en bensinstation…de kommer inte att kunna handla på ett varuhus… Folk kommer att konfrontera  dem, de kommer att protestera, de kommer absolut att chocka dem. "

Hon förklarar inte hur de ska känna igen Trump-supportrar men det kanske ger sig på alla som inte har rosa “pussy”-mössor?

3 Kommentarer:

Berit sa...

Press-sekreterare Sarah Huckabee Sanders kommer att få tillfälligt Secret Service beskydd.

http://dailycaller.com/2018/06/26/report-sarah-sanders-secret-service/

Anonym sa...

Maxine Waters, helt i Robert Mueller och Bill Ayers anda.
Svenska socialister darrar i knäna, inget Trumphat på en hel dag!

Anonym sa...

Börjar bli hög tid att bygga ut mentalvården i USA och för den delen även i Sverige... De leker med elden men de själva kommer att bli 'brända' big time!
Mvh Balder

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.