08 juni 2018

Österrike gör motstånd


Äntligen någon som fattar.  Österrikes kansler Sebastian Kurz har meddelat att man kommer att stänga sju moskéer som en del av motståndet mot det imperialistiska islam.

    Regeringens åtgärder bygger på en lag från 2015 som bland annat hindrar religiösa samfund från att finansieras från utlandet. Inrikesminister Herbert Kickl sade att uppehållstillstånd för cirka 40 imamer anställda av ATIB, (Turkish-Islamic Cultural Associations)  granskas på grund av oro för sådan finansiering.

Moskéer är förtrupper för den islamiska erövringen av nya länder, tungt finansierade av expansions-fokuserade länder som Turkiet och Saudiarabien.

Det handlar inte om religionsfrihet. Det är krig med andra medel.

Islam stoppades vid Gates of Vienna två gånger, 1529 och 1683. Det måste stoppas igen, annars kommer  Österrike  att bli som 1980-talets Libanon på väg att absorberas av Ummah, och civilisationen som gav oss Mozart kommer inte längre att existera.

Detsamma gäller för övriga Europa.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hear, hear!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.