06 juni 2018

Sandor och Nationaldagen

Malmö 6-6-2018

Precis som på alla andra dagar så tog jag även på den svenska nationaldagen en promenad med hunden i kvarteret där jag bor.
I många villatomter så hade folk dagen till ära hissat den svenska flaggan på sina flaggstänger för att fira den svenska nationaldagen. Dom svenska färgerna fladdrade i topp i den stilla vinden och när jag såg det så tänkte jag att egentligen så skulle flaggan bara ha hissats upp halvvägs, precis som när någon har dött och man vill hedra den avlidne. 
För egentligen så finns det inte mycket att fira i Sverige på nationaldagen.

 I stället för att fira så borde det egentligen utlysas en nationell sorgedag. En sorgedag över ett land som en gång för inte så länge sedan var ett av dom bästa länder, kanske det bästa, som fanns på denna planet men som numera av makthavarna och av 87 % av väljarkåren förvandlats till ett mångkulturellt inferno där allehanda våldsyttringar med allt från mord, våldtäkter, skjutningar, rån, anlagda bränder, upplopp, sprängningar mm hör vardagen till.
Villakvarteret där jag bor i Malmö ligger numera granne med ett s k "utsatt" bostadsområde därifrån man om man har tur, vilket jag hade en kväll för ca två år sedan, kan höra maskingevärssalvor och där polissirener ofta hörs och där polishelikopter är lika frekvent uppe i luften som måsfåglar.
Min egen gata slutar med en vändzon som med jämna mellanrum förvandlas till en sopstation av s k nysvenskar. Nu senast för en vecka sedan så låg där en säng och fyra dubbdäck på fälg kastade och för några dagar sedan så hade någon eldat upp sängen så att bara metallresterna återstod.
Detta är bara ett litet exempel i det stora förfallet som numera tydligen pågår i hela landet tack vare inflödet av folk från dom lägst stående kulturerna som finns på vår planet.

Så enligt min mening så finns det inget att fira på den s k svenska nationaldagen. Såvida man inte tillhör gruppen s k nyanlända, för då har man all anledning att fira.
En till som firade var riksdagskräket Roland Utbult, kristdemokrat, som i måndags i riksdagens talarstol sjöng lovsången "Barn av saligheten" till ära för alla "ensamkommande barn" och dom svenskar som hjälpt till så att ytterligare 9000 av denna lilla barnaskara nu skall få stanna och berika vårt land.
Riksdagskräket tillkännagav innan han började sjunga att han tänkte rösta emot sitt parti och lägga sin röst på att dessa förvuxna åldersbedragare skall kunna få stanna även i fortsättningen.
En bit längre bort satt bl a miljöpartisten Maria Ferm och njöt av sången samtidigt som hon filmade. Nu får man väl hoppas att både hon och den sjungande kristdemokraten åker ut ur riksdagen tillsammans med hela sitt parti efter valet.

Till det sjungande riksdagskräket Roland Utbult vill jag bara säga att din lovsång inte var något annat än ett hån emot alla dom som på något sätt på ett mycket våldsamt sätt stiftat bekantskap med någon eller några av dina skyddslingar. 
Jag önskar av hela mitt hjärta att du eller någon av dina anhöriga får känna av det som så många fått känna av vid en påtvingad närkontakt med någon ur gruppen "Barn av saligheten" som du besjöng.
Då om inte förr så kanske du sätter sången i halsen och förhoppningsvis tystnar för gott med ditt sjungande!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i den en gång svenska staden Malmö

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.