24 juni 2018

Senaste “Fake News”

Ni har nog inte undgått den här bilden även om ni kanske inte vet hennes namn.
 Det är den 2-åriga Yanela Denise Hernandez från Honduras som används i den mest skamlösa propaganda av Time Magazine.
 Den lilla gråtande flickan som hotas av den tuffa, onda Donald Trumf.

 Om ni tror att Yanela faktiskt kunde vara i fara kommer detta att lugna er:

Hennes far Denis Javier Varela Hernandez, som bor i Puerto Cortes, Honduras, säger att en tjänsteman i USA meddelade att hans fru och barn befinner sig i ett familjehus i Texas och är tillsammans och har det bra.

     "Du kan föreställa dig hur jag kände det när jag såg det här fotot av min dotter. Det krossade mitt hjärta. Det är svårt som pappa att se detta, men jag vet nu att de inte är i fara. De är säkrare nu än när de gjorde resan till gränsen”.

Tilläggas bör att Hernandez inte stödde sin hustru Sandras beslut att illegalt ta med sig deras dotter till USA. Han sade också att fru och barn var aldrig åtskilda av gränsvakter.

Om de kan använda en iscensatt bild av ett litet barn i en bur, är det inte förvånande att journalister använder möjligheten  att utnyttja en bild av Yanela. 
Barnets mor hade dessutom tidigare deporterats från USA och genom att illegalt försöka smyga sig in igen, begick hon ett brott.

Som regel anses man vara en dålig förälder om man dra in sin 2-åring när man begår brott,  men Time Magazine kommer att göra ett undantag i hennes fall.
Trots allt använde hon bara det politiska asylum-undantaget  för att skapa en "bättre framtid”,  men de hade det  nog rätt bra därhemma också där Hernandez arbetar som kapten.

Paret har tre andra barn i åldern 6 till 14, som Sandra i huvudsak övergav samtidigt som hon lämnade sin man. Yanela var utan tvekan utnyttjad för att förbättra Sandras chanser att inte bli skickad tillbaka till Honduras igen.
Man kan inte förvänta sig ett gott uppförande i andra sammanhang av de som olagligt smyger sig in i landet. 

Detta bekräftar att propaganda, där man separerar barn från sina föräldrar,  är effektiv.
Vi såg det när de försökte göra mördade Trayvon Martin till en leende 12-årig.
Även om det avslöjades är det fortfarande effektivt.
Marxistiska journalister vet att även den mest fejkade bilden är värd tusen mer ord i kriget som utövas mot Amerika.


5 Kommentarer:

Berit sa...

Testa är ni snälla och skicka ett "Hej" eller så som kommentar så att jag kan kolla.

Anonym sa...

Naturligtvis förvränger svenska tidningar "Times" vulgärpropaganda till socialisternas fördel. Men vi är så vana vid tilltagen att det är nog inte många som bryr sig, huvudsaken är Reinfeldt får sina 23.000.000:kr i årslön!

Anonym sa...

Tack jag läser med intresse dina inlägg. Den här historien är i samma genre som pojken på stranden, det handlar bara om egoism och medias vänsterpolitik.

Anonym sa...

Hej Berit, "mördaren Trayvon Martin" ?? Det har jag aldrig set/hört på de 6 åren sedan hans död. Är det riktigt?

Berit sa...

Sorry, Anonym det var en anka från min sida

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.