11 juni 2018

Trump och Kim

Tänk att hata så mycket att man hoppas på andra människors olycka för att själv vinna politiska poäng!
 Limousine-socialisten Bill Maher sade i fredags att han hoppas på en lågkonjunktur så att Trump inte vinner valet 2020.


Många democrats, som är motståndare till president Trump,  fördömer hans försök att öppna dörren för diplomati med Nordkorea, fast de hyllade Obamas diplomatiska ansträngningar med Iran. Är det bara för att de föredrog den person som råkade ockupera Oval Office just då?

Jag misstänker att många amerikaner föredrar att vi fortsätter med en potentiell kärnvapenkonflikt på den koreanska halvön,  eftersom de inte gillar den nuvarande amerikanska presidenten.

Vi har också gruppen som kallas “neocons” (krigsmånglare). Deras största rädsla är fred och de gör allt de kan för att förhindra det,  eftersom krig är deras levebröd.

Ord och förhandling är alltid bättre än krig, liksom handel alltid är bättre än sanktioner.

   Den nuvarande upptinningen med Nordkorea började med att de deltog i de olympiska spelen i Sydkorea.  Det gjorde att de började se varandra som grannar och inte fiender.  Den processen kommer att fortsätta oavsett vad som händer under toppmötet mellan Trump och Kim och det är en process som alla bör uppmuntra och som USA bör hålla sig borta från.
Tänk om USA skulle kunna ta hem de 30,000+ soldater som varit stationerade i Sydkorea i 70 år.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.