23 juli 2018

“Den här gången kommer det att fungera”


Vansinne: [def] Att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat. Ett annat ord för Socialism-Kommunism.

När  Democrat Party lutar allt längre åt Vänster är det värt att komma ihåg Nikita Kruschevs ord om att små doser av “socialism" resulterar i kommunism.

- Vi ser det väldigt tydligt nu.  Socialism är Kommunism i “slow motion”, och målet med socialism är kommunism.
Socialisten Bernie Sanders gjorde en allvarlig ansträngning för att bli nominerad som Dems.  presidentkandidat men kördes över av kamrat Hillarys DNC-maskin. Om ohederliga “Hillary &Friends” inte satt  krokben för honom, hade han förmodligen utsetts till deras kandidat.

Bernie och hans "bröder” lever fortfarande och är aktiva och han ... och många Dems. omfamnar öppet vad de kallar Democratic Socialism* och deras plan är : Fri sjukvård för alla, $ 15 minimilön, fri college-utbildning, avskaffa ICE.

Socialistiska Bernies skyddsling, radikala socialisten Alexandria Ocasio-Cortez, hyllas av många Dems. som en lysande Röd Stjärna.
I Chicago, USAs kommunistiska knutpunkt, talar de allvarligt om UBI ... Universal Basic Income.

* Vilka är Democratic Socialists  i Amerika?

De har ungefär 45 000 betalande medlemmar rikstäckande (och många fler som ligger lågt och sympatiserar). De kallar varandra "kamrat" på sina möten och:
- Avvisar ett ekonomiskt system baserat på privat vinst.
- Vill ha kontroll över resurser och produktion.
- Tror på ekonomisk planering.

De är VANSINNIGA

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Intressant bok han läser pojken...
Det beskriver till punkt och pricka på situationen i stackars Sverige...
I rest my case...
Balder

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.