15 juli 2018

“En blind leder en blind”


Monsignor Raffaele Nogaro, biskop emeritus av Caserta, en stad i södra Italien, säger att han är redo att “göra alla kyrkor till moskéer,  om det gör det möjligt för oss att rädda mäns och kvinnors liv".

Tydligen är det nu viktigare att rädda kroppar än att rädda själar.

Det var en gång…när den katolska kyrkan gick i spetsen för att stoppa jihad i Europa. Nu är påve Francis och många biskopars agenda att få in så många invandrare som möjligt.

Påvens planer är uppenbarligen att skapa en världsreligion och att genom att släppa in migranter tjänar det hans syften. 
Han sade under Feast of Epiphany:

     "De flesta av planetens invånare säger att de är troende”.  Detta borde leda till dialog mellan religioner. Vi får inte sluta be om det och samarbeta med de som tänker annorlunda. "

Jihad Watch

2 Kommentarer:

Argus sa...

Kan bara citera Lukasevangeliet (23:34): "Fader, förlåt dem; ty de veta icke vad de göra."

Biskop Kyrillos sa...

Bra att Du tog upp denna sak! Det är helt enkelt fruktansvärt att den Rom.Kat.kyrkan har denna inställning som i sig själv är ett brott mot kristen tro och tradition. Då var den förre Påven Benedictus IVI emeritus mycket klarare i frågan om muslimerna. Jag har fört detta vidare på min FB-sida.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.