24 juli 2018

Kriget mot Trump

 Hur långt kommer de att gå?

Socialisterna har försökt att bli av med Trump på många olika sätt.  Först påstod de att  valmaskinerna var riggade.  Sedan försökte de att undergräva Electoral College genom att pressa väljar-representanterna att avstå från sina respektive staters röster.

Vänsteranhängarna uppmanas att konfrontera tjänstemän i Trump Administrationen i butiker, bensinstationer, restauranger, och göra livet eländigt för alla som vågar jobba för Trump.

En före detta Clinton-anställd har organiserat ungdomar för att väsnas i närheten av White House, uppenbarligen för att störa Trumps nattsömn.  Det finns  restauranger som vägrar att betjäna Trump-anställda.

Det finns inget stopp i Kriget mot Trump, som det verkar. 
NFL, NBA, Late Night Comedy Show, kabelTV, sitcoms, Hollywoodfilmer, Super Bowl,  Emmys, Grammys,  Oscars.   Hollywood och kändisar har funnit sätt att medverka i Anti-Trump-teatern.

Vänstern förlorade vad det trodde var ett säkert val. Det finns nu ingen som kommer att slutföra den 16-årig Obama-Clinton-planen, som Obamas kallade den sista "grundläggande omvandlingen"  av United States.
De hade mer pengar, media på sin sida, Republicans som bytte sida, och en motståndare som saknade både militär och politisk erfarenhet.
De kan inte acceptera att de förlorade.

Trump är ingen George H.W. Bush eller Mitt Romney. Han har ingen etikett. Han är ingen gentleman. Han är en bråkstake och skådespelare som överdriver och retar folk.  Till hans försvar kan sägas att ingen president tidigare har befunnit sig under utredning 80% av sin tid
Men vad som skapade president Trump var inte bara "The Apprentice" eller Manhattans fastighetsmarknad.

Hälften av USAs befolkning var innerligt trött på politiker i största allmänhet och deras prat och ingen handling.
Icke-politikern Trump lovade att stoppa illegal immigration, sänka skatterna och skapa fler arbetstillfällen och hittills ser det bra ut.
I motsats till nästan alla tidigare politiker har Trump hållit sina löften och systematiskt motarbetat den antagna vänster-agendan. 

Ekonomin växer så som vi inte har sett det på över ett decennium. Arbetslöshet, särskilt bland minoriteter är historiskt låg. Även aktiemarknaden visar rekordhöjder.  USA är nu världens största producent av olja, naturgas och kol. Konsument- och affärsförtroendet är mycket högt.

Vänster förlorade valet till en miljardär och reality-tv-stjärna, som systematiskt planerade att demontera åtta år av Obamas verkställande order.

Hysterin vi ser nu - döda, förnedra, ogiltigförklara Trump - är inte en vinnande agenda för Dems. men de kan inte erkänna att Obama förstörde Democratic Party - förlorande Congress, presidentskapet, statliga och lokala positioner och nu också Supreme Court.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.