17 juli 2018

Media fylld av självrättfärdig ilskaMen naturligtvis ingenting om detta:

"Vladimir Putin släppte en bomb under måndagens gemensamma presskonferens med president Trump i Helsingfors,när han sade att cirka 400 miljoner dollar i olagligt intjänade pengar kanaliserades till Clinton-kampanjen av affärskollegor till den amerikansk-brittiska finansmannen Bill Browder -  en gång de största utländska investerarna i Ryssland.

Komplotten involverade medlemmar i den amerikanska underrättelsetjänsten, sade Putin, som han sa "följde och guidade dessa transaktioner".

     Browder tjänade miljarder i Ryssland under 90-talet. I hans frånvara dömde en domstol i Moskva i december Browder till nio års fängelse för skattebedrägeri, och man fann honom också skyldig till skatteflykt i ett separat 2013-fall.
Putin anklagade Browders företag för att olagligt tjäna över 1,5 miljarder dollar utan att betala ryska skatter innan han skickade 400 miljoner dollar till Clinton ...

Zero Hedge

1 Kommentarer:

Argus sa...

Tack vare Internet och alternativmedia har MSM förlorat nyhetsmonopolet. För varje dag förlorar fler och fler av den breda allmänheten förtroendet av denna aparta samling inkvoterade. De stora nyhetsbolagen spelar identitetsbingo, det gäller att täcka så många rutor som möjligt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.