11 juli 2018

Mördare, smugglare, våldtäktsmän…

Judicial Watch publicerade igår 224 sidor av ett dokument som innehåller nästan 1000 sammanfattningar av allvarliga incidenter (SIRs) från US Department of Health and Human Services (HHS) och som avslöjade att "Unaccompanied Alien Children" (UAC) som behandlades under Obama-administrationen inkluderade mördare, våldtäktsmän, drogsmugglare, prostituerade och människohandlare.
Dokumenten, från HHS-förvaltningen för barn och familjer som rapporterades  till Flyktingskommitténs kontor, är för ungefär sex månader,  från maj till november 2014. Rapporterna innehåller 1.000 "Signifikanta Incidentrapporter", som avslöjar “Ensamkommande barn” som medger mord för drogkarteller, prostitution och sexuellt antastande.

Som jag minns det var 2014 Obamas ansvar och dessa "barn" separerades från sina föräldrar och "flyktingar" fängslade för brott.
Jag förväntar mig inte att se eller höra om detta på kvällsnyheterna. Möjligen visar Tucker Carlson något om det.


Nästan en tredjedel av 214 USA-baserade MS-13-gängmedlemmar som arresterade i ett nationellt svep  hade kommet till USA genom Barack Obamas politik för ”Unaccompanied Alien Children".

Här finns detta långa  dokument med detaljer och länkar.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.