31 juli 2018

När vi ser tillbaka


 Obamas valspråk var “en fundamental förändring av USA" och vi kan nu se tillbaka på de personer han utsåg för att genomföra det.
Obamas utvalda visade sig vara helt inkompetenta eller fullständigt anti-amerikanska.

Listan över inkompetenta startar med Obamas val till vice president -  Joe Biden - som utan tvekan var det värsta valet för VP sedan Dan Quayle. I det ögonblick som Biden tillkännagavs, skrattade alla.
De flesta trodde att Biden valdes för "arbetssäkerhet". “Hur kan någon överväga att bli av med Obama om Crazy Joe är den som tar över.”

Därefter kom jobbet som statssekreterare.  Obama valde Hillary Clinton som politisk lämplig.  (Han visste naturligtvis inte då att hon inte ens kunde besegra en miljardär som inte hade någon politisk position.)

Även med hjälp av en administration som använde FBI, CIA, NSA, FISA, media, Jay-Z, Bruce Springsteen och en mängd andra, klarade Hillary Clinton inte av att leverera.

Och sedan har vi den laglösa advokaten, Eric Holder. Han övervakade vad som en dag utan tvekan, kommer att betraktas som den mest korrupta regeringen i amerikansk historia.

Susan Rice, kommer härnäst -  utsedd till rollen som nationell säkerhetsrådgivare i kölvattnet av Benghazi.
Hon är den person som försökte få amerikaner att tro att en attack i ett muslimskt land  9-11 berodde på en video från en amatör i Kalifornien.

Listan kan bli mycket längre men jag avslutar med en  Obama-anställd som är mycket värre - om det är möjligt. Det är Obamas före detta CIA-chefen John Brennan.

Vem är John Brennan? Vi kan se honom här på ultra-vänstra skräpkanal MSNBC.

Han har varit anställd där för en tid som politisk rådgivare Och det verkar som han har anställts bara för att smutskasta Donald Trump.

1 Kommentarer:

Argus sa...

Man skulle kunna tro att man tittar på en Hollywood-film där alla skurkar har tvivelaktigt utseende. Får mig osökt att tänka på en textrad av The Eagles "You can't hide your lyin' eyes".

Nu ska Trump dra tillbaka säkerhetsgodkännande för de före detta medlemmarna i "The Deep State" vilket orsakat ramaskri och otidligheter från vänstersidan. Jag bara häpnar, när jag lämnar en tjänst tar de passerkort, dator, telefon, inloggning med mera ifrån mig. Vilket är helt OK då jag inte längre behöver det för att utföra mitt uppdrag. Säkerhetsgodkännande gäller bara ett företag och myndighet i taget och lämnar du företaget eller myndigheten måste du säkerhetsgranskas på nytt. Men uppenbarligen inte i USA?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.