25 juli 2018

Snart är det val.


Jag fick brev från Valmyndigheten häromdagen och naturligtvis ska jag rösta i Sverige även om jag inte bor där numera.

Fjordman informerar mig om den politiska situationen i Sverige numera: Sweden’s Turbulent Election Year.
Artikeln på Gatestone Institute kommer säkert att översättas till svenska i sin helhet men här är en liten del som jag gjort:

Missnöje med invandring har påverkat de två största etableringspartierna.

“Sveriges allmänna val den 9 september ser ut att bli det mest intressanta landet har haft i många år. Oro över massinvandring och tilltagande brottslighet omdefinierar det politiska landskapet.
För första gången på mer än hundra år kan Socialdemokraterna störtas från tronen, som landets största politiska parti. Enligt svensk standard utgör detta en politisk jordbävning.

Bekymmer i Europa kring brott och massinvandring har förändrat den politiska atmosfären, från Italien till Tyskland. Nu verkar det som denna utveckling äntligen har hunnit ikapp Sverige också.

Det ni läser om Sverige på alternativa nyhetsplattformar är sant. Vi står inför problem som är värre än någonsin tidigare i vår historia, där svenskar står inför en situation att bli en minoritet inom 20 år, om inget görs för att stoppa utbytet av vårt folk. .. Vad som gör situationen ännu svårare är naturligtvis den extrema politiska korrekthet som har hemsökt Sverige i årtionden, men som nu äntligen bryts sönder. " - (Gustav Kasselstrand, medgrundare och ordförande för partiet Alternativ för Sverige, AfS)

 Kasselstrand och Alternativet för Sverige hävdar att Sverigedemokraternas politik inte längre är tillräcklig för att hantera Sveriges problem med våldsbrott och gäng som skjuter folk.

Hela artikeln här 


1 Kommentarer:

SafU sa...

Ca 1.500.000 offentliganställda plus alla bidragsmottagare i Sverige kommer att avgöra valet till socialisternas fördel, man köper sig makt för stulna pengar (skatter). Det finns länder där man betraktar sådana illgärningar som "häleri". Obama försökte med "obamacare" men President Trump har i alla fall försökt stoppa vansinnigheterna.
SU
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.