05 juli 2018

Syna Trump i sömmarna


Donald Trump är definitivt inte en rysk agent.  Hans administration poängterar att USA aldrig kommer att erkänna Rysslands annektering av Krim.
Genom att beväpna Ukraina, har man intagit en mycket aggressiv hållning mot Ryssland, utvidgat Nato, slängt ut ryska diplomater, ändrat förhandlingspolitik mot ryska allierade, angripit ryska media genom att tvinga RT och Sputnik att registrera sig som utländska agenter vilket gör trumpadministrationen till den mest aggressiva regimen vi sett sedan Sovjetunionens fall.

Ryssarna är inga dumbommar. De skulle aldrig rekryterade en person som sedan skulle agera mot deras intressen med mycket mer aggression än tidigare administrationer.


Trump är inte heller en populist-hjälte som kämpar mot Deep State.

Han främjar DeepState-agendor som regimförändring i Teheran och Damaskus, skyddar ISIS och Al-Qaida i Syrien, hjälper de saudiarabiska kungarna i förstörelsen av Jemen,  ökade militär närvaro i Mellanöstern under sken av att man bekämpar terrorism, tillsatte krigshetsaren John Bolton som nationell säkerhetsrådgivare och torteraren Gina Haspel som CIA-chef, fortsätter och utökar Obama-administrationens krig mot whistleblowers, attackerar WikiLeaks och förföljer Julian Assange.

Allt detta passar perfekt in i den globalt kontrollerade agendan som drivs av Amerikanska underrättelsetjänsten / regeringsorgan och neokonservativa tankesmedjor, som styrde långt innan Trump kom till Oval Office.

Han är en marionett för samma Deep State som utnyttjade Obama och Bush dessförinnan.
Samma handlingar utspelas fast genom olika män. Förklaringarna till varför,  förändras med varje president, men handlingarna är alltid desamma.

Vi har haft tre administrationer sedan de berömda "sju länderna på fem år" - Republican, Democrat, and nu Republican igen -  men planen fortsätter oförändrad.Vi måste inse att vi har blivit duperade. Vi måste erkänna att våra hjältar och skurkar bara är marionetter i en show och medan vi skrattar och gråter och hotar med knytnävarna har den Verkliga Makten alltid styrt.6 Kommentarer:

Anonym sa...

Är glad att kunna säga att: Du har helt fel om President Trump...
Time will tell...
Mvh Balder

Berit sa...

Balder, det här är mina iakttagelser, jag hoppas också att jag har fel men kan du visa mig på var jag drar felaktiga slutsatser.

Anonym sa...

'Deep-state' tror jag egentligen är något annat än vad du beskriver ovan.

Begreppet 'deep-state' passar bättre på demokrater/liberaler/kommunister/islampropagandister som använder NSA/CIA/FBI MSM osv för att försöka ta tillbaka makten i USA samt avsätta President Trump kosta vad det kosta vill. Dessa går globalisternas ärenden med öppna gränser (billig arbetskraft)försvaga USA etc etc etc.

Att President skulle skydda isis och al-qaida är ju bara för löjligt...
Däremot spelar han tredimensionellt schack med vissa ledare för att försäkra sig om att kärnvapen inte kommer i händerna på fanatiker i iran samt andra terrorister utan en stat...

Hans 'boss' är endast det amerikanska folket, ingen/inget annat...
Time will tell, som sagt...
Mvh Balder
Berit sa...

Under sin valkampanj argumenterade Trump för en icke-interventionistisk politik. Hittills ser det ut som att den amerikanska militärens närvaro i Syrien och Afghanistan ökar och närmar sig en direkt konfrontation med Ryssland och påtryckningar om regimförändringar i Iran.

Har svårt att tro att det är 3-D schack.

Argus sa...

Vi ska komma ihåg att statsförvaltningarna är infesterade av individer som antingen har en politisk agenda eller tycker sig veta bättre än både chefer och kollegor. Jag har sett många exempel på att ledningen fattar beslut som överprövas på lägre nivå.

Trump försöker sig på en balansakt men är även strateg. Sen är det en annan fråga hur mycket en president kan åstadkomma på egen hand. Man kan inte direkt anklaga kongressen att vara tillmötesgående. Det kommer att bli spännande och se hur mycket han har fått gjort till 2020 men även om han ställer upp en period till och om han blir omvald.

Berit sa...

Jag får känslan att Trump ändrar uppfattning väldigt lätt beroende på vem han sist talade med.
Lyssna till denna video (5 min.) från David Packman Show där han talar om att Trump allvarligt övervägde att invadera Venezuela.

https://www.youtube.com/watch?list=PLVrg5xLmCvhHZi0YavVaHxedBIk5MuyxT&time_continue=107&v=oOS-44tOrF8

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.