07 juli 2018

Var snäll mot Maxine, hon har ett raskort
En grupp arga svarta kvinnor och deras allierade har skickat ett brev till Nancy Pelosi, Chuck Schumer - ledningen för DNC (Democratic National Committee) och The Black Caucus.
Kvinnorna är förbannade på Democratic Party eftersom de inte ställer upp för Maxine Waters, efter att hon uppmanade supportrar att trakassera Trumps administrativa tjänstemän var de än befinner sig.
(Tex. på restauranger och utanför deras hem)

"Vi skriver för att uttrycka vårt fulla stöd till kongresskvinnan Maxine Waters, som nyligen har orättvist attackerats av rRepublicans och Democratic Partys ledning för att säga sanningen och utmana Trump-administrationen att göra det rätta genom att stoppa” nolltolerans “i invandringspolitiken.

Vidare skriver vi för att delge er vår djupa indignation och besvikelse över ert senaste misslyckande att skydda Congresswoman Waters från oberättigade attacker från Trump Administration och andra i GOP. 
Denna underlåtenhet  förstärktes ytterligare av ert beslut att förlöjliga henne som “ohövlig”  och “oamerikansk". Genom att göra det missförstår ni hennes uppmaning för fredlig demokratisk sammankomst och utövandet av hennes konstitutionella rättigheter till yttrandefrihet ...."

Genom att inte stödja Congresswoman Waters skadar man partiet och undergräver ett tillfälle för Democratic Party att växa  med unga ledare och väljare. För svarta kvinnor, som är den mest lojala basen i partiet och den progressiva rörelsen, är Maxine Waters vår hjälte. (inna?)"

Brevet är undertecknat av hundra eller så svarta kvinnor.
 Vad som är avslöjande är att det är undertecknat av många män med “Reverend’ före namnet.
En av dem är ingen annan än den skamlöse rasuppviglaren Al Sharpton, som jag misstänker ligger bakom det hela.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.